logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

CDP Ivory věnovala 15 tisíc korun na brněnské sysly

Jarní kampaň Kdo syslí, pomáhá, skončila. Díky zákazníkům, kteří se rozhodli předzásobit kvalitními peletami za nejnižší ceny, jsme mohli předat maskotům akce 15 tisíc korun.

Reklama

Šek na 15 tisíc korun předala 26. července 2017 CDP Ivory zástupci brněnské zoologické zahrady
Šek na 15 tisíc korun předala 26. července 2017 CDP Ivory zástupci brněnské zoologické zahrady

Jak jsme začátkem dubna slíbili, tak jsme udělali. Zafixovali jsme výhodnou jarní cenu a vybídli naše odběratele k syslení. Právě na jaře se totiž vyplatí doplnit zásoby topiva a připravit se na další zimu. Traduje se, že podobně předvídaví jsou právě sysli. Ať už jde o pravdu nebo pověru, jisté zůstává, že sysel obecný je dnes kriticky ohrožený druh, který se vlivem lidské činnosti dostal na pokraj vyhubení.

Proto putovala z každé prodané tuny pětikoruna do Zoo Brno. Šek na 15 tisíc korun předala 26. července 2017 CDP Ivory zástupci zahrady. Finance jsou určeny na rozvoj záchranného programu sysla obecného.

Rád bych všem odběratelům poděkoval. Díky nadšení pro záchranný program Zoo Brno, jež jste s námi sdíleli, jsme mohli být našim milým maskotům alespoň trochu nápomocni. Věřím, že syslů bude v naší krajině přibývat. Zároveň doufám ve stále rostoucí zájem o vytápění ekologickými a ekonomickými dřevními peletami. Ochrana přírody by měla být nejvyšší prioritou každého z nás,“ řekl jednatel Jiří Vrba.

Na výhodné zásobení kvalitním topivem ovšem není pozdě ani v létě. Využijte příznivých cen, komfortní dopravy specializovanou logistikou až ke kotli i bonusového programu, který zákazníkům nabízíme.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.