logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Snížení cen CAD programů 4M

Předností CAD programů 4M je vynikající poměr ceny a výkonu, který je pro zákazníky s posilující korunou nyní ještě příznivější. Programy pracují ve formátu DWG a nabízí velké množství funkcí.

Uživatelské prostředí 4MCAD je obdobné jako u mnoha jiných rozšířených CAD programů a zkušenější uživatelé tak nemají s jeho ovládáním problém, výkresy v běžně používaných formátech DWG/DXF je možné bez potíží sdílet s kolegy či zadavateli. Pro začátečníky i pokročilé jsou k dispozici a rozsáhlé materiály v češtině.

Nejlevnější verzi 4MCAD Classic, která umožňuje plnohodnotné kreslení technických výkresů, lze nyní objednat již za cenu 3700,- Kč bez DPH. Vybavenější verze 4MCAD Standard (má navíc například podporu rastrových obrázků a externích referencí) je nyní za cenu 5100,- Kč bez DPH a plná verze 4MCAD Professional za cenu 6900,- Kč bez DPH. Ve všech případech se jedná o trvalé licence určené pro jednu stanici. Za příplatek jsou k dispozici také licence s USB klíčem přenosným mezi počítači.

4MCAD je také jádrem několika aplikací pro stavební specialisty. V české lokalizaci jsou dostupné IDEA Architektura obsahující parametrické 3D objekty jako jsou stěny, dveře okna a další prvky, FineELEC pro projektování elektroinstalací a FineFIRE pro protipožární systémy.


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.