logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Danfoss Link™ získal první cenu "Best of SHK Award 2017"

Na veletrhu ISH 2017 vyhlašoval časopis SI – německý odborný časopis z oblasti instalatérství, vytápění a klimatizace cenu Best of SHK Awards. Danfoss Link získal první místo v kategorii Vytápění.

Cenu za společnost Danfoss převzala Monika Nordmann, regionální marketingová ředitelka
Cenu za společnost Danfoss převzala Monika Nordmann, regionální marketingová ředitelka

Čtenáři čtyř kategorií, marketingu, vytápění, sanity a klimatizace, vybírali společně vítěze z dané oblasti. Důraz byl kladen na nejlepší nápady, koncepce, kampaně a inovace výrobků. Zvláštní pozornost při výběru toho nejlepšího byla zaměřena jak na efektivnost a rentabilitu, tak i na technické inovace nebo výjimečný design.

Danfoss se účastnil a s inteligentním bezdrátovým systémem regulace vytápění Danfoss Link ™ vyhrál první místo v kategorii Vytápění. Po dvouměsíčním hlasování čtenářů časopisu SI byl Danfoss vybrán jako nejlepší z 20 soutěžících. Na druhém místě se umístil systém Kermi (x-optimized) a třetí Brötje (EcoBerg Plus WBG-M EVO).


DANFOSS, s. r. o.
logo DANFOSS, s. r. o.

Danfoss nabízí: regulační prvky pro CZT, termostatické hlavice, ventilová tělesa a šroubení, armatury pro vyvážení soustav v rezidenčních a komerčních budovách, produkty pro chytré vytápění - ovládání radiátorů a podlahového vytápění vzdáleně přes ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.