logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Fernox TF1 Omega - Inovace a konstrukční dokonalost, na kterou se můžete spolehnout

Hydro-cyklonový a magnetický Fernox TF1 Omega

TF1 Omega - Filtr vysoké kvality ideální k použití u všech typů otopných systémů

Tento velmi účinný, snadno čistitelný systémový filtr byl zkonstruován pro instalaci do malých nebo nepřístupných prostoru a využívá hydronickou separaci částic a magnetickou filtraci pro odstraňování kontaminantů z vody v systému ústředního topení. Údržba systému nyní zabere méně času na místě než kdy dřív. Nový filtr Fernox TF1 Omega Filter nabízí větší uživatelskou přívětivost, vyšší rychlost a snazší instalaci a čištění. Je to také nejlepší a nejefektivnější způsob, jak zajistit čistotu a optimální podmínky pro vytápěcí systémy.

Kompaktní a výkonný

Účinnost zachytávání filtru TF1 Omega Filter – nejvyšší na trhu – překonává očekávání. Ideální k použití v instalacích s prostorovým omezením nebo v obtížně přístupných místech. Poniklované mosazné tělo filtru odolává korozi a je konstruované pro dlouhou životnost. Společnost Fernox robustní a přesné konstrukci filtru TF1 Omega Filter důvěřuje natolik, že nabízí 25letou záruku na součásti těla filtru.

Vhodné k použití v ústředním vytápění, podlahovém vytápění, klimatizaci nebo tepelných čerpadlech. Všechny typy systémů zůstanou bez nečistot díky průběžné ochraně zajišťované filtrem TF1 Omega Filter fungujícím v kombinaci s prověřeným složením přípravku Fernox Filter Fluid+ Protector. Filtr průběžně odebírá částice nečistot a magnetické i nemagnetické znečišťující látky s využitím unikátní technologie hydronické separace částic (HPS) a silného neodymového magnetu.

Dlouhodobá ochrana

Díky filltru TF1 Omega Filter, který průběžně odstraňuje nečistoty a vodní kámen z cirkulující vody, zůstává zachována celková efektivita systému. Výsledkem je vytápěcí systém bez poruch a méně času věnovaného údržbě systému. Rychlá a jednoduchá instalace vám šetří čas na místě. TF1 Omega Filter se snadno instaluje na vodorovné i svislé potrubí.

Inteligentní konstrukce

Inovativní konstrukce filtru TF1 Omega Filter znamená, že čištění lze provádět rychle bez nutnosti odstávky systému. Dvojité radiální těsnění a robustní litinové tělo vytvářejí vodotěsnou konstrukci, která vydrží roky.


MAROX s.r.o
logo MAROX s.r.o

Velkoobchodní a maloobchodní prodej produktů na profesionální úpravu vody, lepidel atd. - distribuce pro SK a CZ trh. Inhibitory, Čističe, Úprava vody ÚT, Teplonosné kapaliny pro Solar a Tepelná čerpadla, Hydro-cyklónový a magnetický Total Filtr TF1, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.