logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Systém regulace otáček od KSB s možností ovládání přes chytré telefony

Nová 230 voltová verze systému regulace otáček PumpDrive Eco je přizpůsobena potřebám vytápěcí a klimatizační techniky a umožňuje komfortní ovládání pomocí smartphonu.

Kromě volitelně dodávaného a pevně instalovaného bezdrátového modulu bluetooth může uživatel nyní zvenku zasunout do servisního rozhraní jednotky PumpDrive Eco, společnosti KSB – PUMPY + ARMATURY, také externí spínač pro bluetooth. To usnadňuje práci uživatele, protože tak může komunikovat i s pohony, které nemají k dispozici vlastní rozhraní BT. Pomocí aplikace „MyPumpDrive“-App a přes smartphone může uživatel komunikovat se systémem a provádět nastavení.

Pomocí aplikace „MyPumpDrive“-App a přes Smartphone může uživatel komunikovat se systémem a provádět nastavení
Pomocí aplikace „MyPumpDrive“-App a přes Smartphone může uživatel komunikovat se systémem a provádět nastavení

K tomu lze používat mobilní telefony jak s operačním systémem Apple iOS, tak i se systémem Android. Bezplatná aplikace se stará o vysokou snadnost údržby a umožňuje rychlé uvedení čerpadla do provozu. Kromě toho umožňuje spravovat datové soubory, specifické pro dané použití. Aplikace „Wizard pro uvedení do provozu“ podporuje po instalaci jednodušší funkce, jako je regulace výstupního tlaku nebo tlakové diference. Uživatel má mimo jiné přes aplikaci přístup do měniče frekvence a může tak svůj čerpací systém optimalizovat podle specifických požadavků.

Přečtěte si celý článek o novém systému regulace otáček pro vytápěcí a klimatizační techniku.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.