logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Užijte si léto plné chutí

Dobré jídlo spojuje. A když je navíc připravené s láskou, bývá nejlepší. Poznejte novinky letošního roku v oblasti grilování, venkovního vaření a řada přijde i na moderní sporáky na dřevo.

Reklama

Novinky mezi grily

Letošní léto je z pohledu novinek skutečně nabité a potěší každého milovníka grilování a venkovního vaření obecně. Začneme-li u tradičních grilů, tak zde přibyli k již zavedeným modelům na uhlí, plyn a elektřinu dvě nové skupiny.

První z nich představují grily a solární vařiče GoSun, které jsou poháněny čistě sluneční energií, jak již název sám napovídá. Oblíbí si je jednak lidé, kteří rádi vyráží na túry do přírody a chtějí si čistě a současně jednoduše připravit teplé jídlo a dále pak lidé, kteří po sobě neradi zanechávají velkou ekologickou stopu. Nabídka zahrnuje 5 modelů, které se od sebe liší jak velikostí, tak i výkonem.

Druhou a zcela novou skupinou grilů jsou ty na 100% dřevěné pelety. Do České republiky se z USA začaly dovážet grily Traeger, které za sebou mají více než třicetiletou historii a patří ke světové špičce. A co že vám nabídnou? Je to grilování na dřevěných peletách, které s sebou přináší řadu praktických výhod. První z nich je bezesporu velmi snadná obsluha podobně jako u plynových grilů. Stačí nastavit ovladačem nastavit teplotu a šnekový mechanismus začne do spalovací komory posunovat palivo, kde je HOT ROD podpalovačem zažehnut. Gril tak perfektně udržuje teplotu, což oceníte nejen při dlouhém a pomalém pečení větších kusů mas a podobně. Gril v nejvyšší výbavě navíc můžete ovládat i svým chytrým telefonem a zapnout ho třeba už ve chvíli, kdy pojedete domů z práce. Po vašem příjezdu už bude rozehřátý a vy se budete moci rovnou pustit do grilování nějaké té dobré svačiny nebo večeře.

Prohlédněte si kompletní nabídku grilů v e-shopu KRBY - KAMNA TURYNA, která zahrnuje modely grilů prestižních značek z celého světa.

Kamna a sporáky La Nordica

K dalším novinkám tohoto roku, které současně souvisí s našimi mlsnými jazýčky, patří kamna Nordica. Kromě několika tradičních modelů najdeme v nabídce této italské značky také řadu krbových kamen s troubou, která vám umožní připravit fantastickou kachnu, buchty a nebo třeba domácí chléb. Vrchol nabídky pak představují jak volně stojící, tak i vestavné sporáky na dřevo, které vás dostanou nejen propracovaným designem ale také spoustou šikovných funkcí a v neposlední řadě pak špičkovou kvalitou materiálů i řemeslného zpracování.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.