logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Technologické novinky pro zabezpečení firem i domácností na kongresu ELF

Novinky z portofila mechanických i digitálních zámkových systémů představí společnost Mul-T-Lock na kongresu ELF, 19. - 21. 5. v Praze. Vlajkovou lodí budou cylindrická vložka ClassicPro a chytrý zámek ENTR.

Reklama

Chytrý zámek Mul-T-Lock ENTR
Chytrý zámek Mul-T-Lock ENTR

Akci pořádá Evropská zámečnická federace v hotelu Vienna House Diplomat.

Odolnější proti bumpingu

„Platforma ClassicPro představuje nejnovější řešení klasického odemykání zámků klíčem. Zkombinovali jsme technologii unikátních teleskopických stavítek se speciálním patentovaným řezem v chráněném klíči tak, abychom poskytli maximální ochranu pro firemní i koncové zákazníky. Řešení má zvýšenou odolnost proti nebezpečné zlodějské metodě bumpingu, která slouží k nenásilnému vniknutí do domácnosti či jiného objektu,“ popisuje Jan Pospíchal ze společnosti Mul-T-Lock.

Chytrý zámek pro vyšší úroveň bezpečí i pohodlí

Návštěvníci, kteří se zajímají nejnovější technologické trendy, se mohou seznámit s chytrým zámkem Mul-T-Lock ENTR, který svým uživatelům umožňuje pohodlný a především bezpečný přístup do domů a kanceláří. Dveře se odemykají a zamykají pomocí mobilního telefonu, osobního kódu, otisku prstu nebo čipu. Inovativní zámkové řešení kombinuje sílu zabezpečení cylindrických vložek s pokročilou elektromechanickou a digitální technologií.

Co dalšího se dozvíte u Mul-T-Lock stánku #31B

  • KC5 Stroj pro řezání klíčů – tento progresivní a inovativní stroj na řezání klíčů umožňuje rýt a vyřezávat klíče současně.
  • Speciální řešení zamykání (jako například ArmaDlock) určené pro dopravní prostředky, petlicové zámky Mul-T-Lock a kulatý visací zámek „hokejový puk“.
  • CLIQ Go – novinka, která umožňuje zámečníkům dodávat uzamykací systémy Cliq přímo ze skladu, zatímco koncoví uživatelé mohou ovládat zabezpečení ve své budově z mobilního zařízení.
  • Traka21 – chytré a pohodlné řešení zamykání, které snižuje náklady na správu klíčů.
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.