logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Kompaktní verze odkalovače pro kotle instalované v rodinných domech

Nový odstředivý odkalovač s magnetickou vložkou R146C zachycuje a odstraňuje pevné a magneticky přitahované nečistoty z topného systému. Použitím odkalovače se ochrání vnitřní části kotle a čerpadla.

Snahou společnosti Giacomini je neustále rozšiřovat sortiment o kvalitní výrobky, které jsou dnes nedílnou součástí moderních topných a chladicích systémů. Výsledkem je například zcela nový odstředivý odkalovač s magnetickou vložkou R146C.

Jedná se o kompaktní verzi odkalovače vhodnou pro kotle instalované v rodinných domcích, kdy odkalovač zachycuje a odstraňuje pevné a magneticky přitahované nečistoty z topného systému. Použitím odkalovače se ochrání vnitřní části kotle a čerpadla. Zároveň se tím prodlouží jejich celková životnost. R146C je vyroben z poniklované mosazi, která umožňuje odkalovač použít i do vyšších teplot a tlaků. Horní víko je navíc opatřeno šroubem, kterým lze odstranit vzduch při prvním napouštění vody do systému.

Odstředivý odkalovač s magnetickou vložkou R146C
Odstředivý odkalovač s magnetickou vložkou R146C

GIACOMINI CZECH, s.r.o.
logo GIACOMINI CZECH, s.r.o.

Firma GIACOMINI S.p.A. je jedním z předních světových výrobců mosazných topenářských armatur. Hlavním cílem všech výrobků a systémů značky GIACOMINI, ať již v oblasti vytápění anebo v oblasti chlazení, je dosažení tepelné pohody u co možná největšího ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.