logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nová generace moderních termokamer pro odborníky v oblastech elektromechaniky, zařízení a staveb

FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) představila tři nové pokročilé termokamery řady Exx pro odborníky v oblasti elektrických, mechanických a stavebních aplikací: FLIR E75, E85 a E95.

Reklama

termokamera Flir Exx E95

Zcela přepracovaná řada Exx s Wi-Fi konektivitou nabízí inteligentní výměnné objektivy, režimy laserového automatického zaostřování a měření plochy, vylepšenou patentovanou technologie MSX®, větší a jasnější 4“dotykový displej. Tyto charakteristické prvky v kombinaci se vyšší citlivostí a vyšším nativním rozlišením mohou pomoci odborníkům identifikovat přehřátá místa nebo stavební vady ještě předtím, než se z potenciálních problémů stanou nákladné opravy.

Společnost FLIR v rámci přepracování řady Exx vyvinula novou řadu kompaktních inteligentních výměnných objektivů, které kamera automaticky rozpozná a zkalibruje, a vy tak nemusíte objektiv kalibrovat ručně. Řada Exx je nyní také vybavena laserovým měřením vzdálenosti, které zajišťuje přesné automatické zaostřování za účelem zlepšení přesnosti měření teploty. Modely FLIR E85 a E95 poskytují údaje pro měření plochy na obrazovce ve čtverečních stopách nebo metrech. Kromě toho modely FLIR E85 a E95 nabízejí vyšší rozlišení teplotního detektoru a to až 464×348 (161 472 pixelů) a mohou měřit teplotu až 1500 stupňů Celsia.

Ve spojení s aplikací FLIR Tools™, FLIR E75, E85 a E95 jsou prvními kamerami řady Exx, které nabízejí integrovaný proces super rozlišení UltraMax®, jež čtyřnásobně zvyšuje efektivní rozlišení – až do výše 645 888 pixelů – a teplotní citlivost až o 50 procent. Všechny modely rovněž disponují výrazně vylepšenou technologií MSX, která nyní využívá 5Mpx fotoaparát za účelem dosažení jasnějšího a čitelnějšího snímku. Tato vylepšení spolu s displejem, který je o 33 procent jasnější a o 30 procent větší než u předchozích modelů Exx, přináší živější a detailnější termografické snímky.

„Kompletně přepracovaná nová řada kamer Exx je významným pokrokem v oblastech pokročilého funkčního vybavení, výkonu a jednoduchosti použití termografických kamer v oblastech elektromechanických, provozních a stavebních aplikací“ uvedl Andy Teich, prezident a generální ředitel společnosti FLIR. „Neustále se zvyšující počet uživatelů vyžaduje termokamery, které jsou kompaktní, výkonné a snadno ovladatelné. Kamery řady Exx splňují všechny tyto požadavky.“

Termokamery FLIR E75, E85 a E95 budou dostupné v březnu u autorizovaných distribučních partnerů FLIR a na stránkách FLIR.com. Více informací najdete na stránce www.flir.com/exx-series.
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.