logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Jak ušetřit za energie se zákazníci E.ON dozvědí v poradenských centrech i on-line

Orientovat se v nových trendech energetiky nebo v množství produktů pro dodávku elektřiny a plynu není vždy jednoduché. Proto E.ON nabízí svým zákazníkům konzultace zdarma.

E.ON Rádce

Osobní konzultaci v každém z poradenských center měsíčně využije okolo 2 000 lidí, webový portál s online poradenstvím E.ON Rádce navštíví až 15 000 lidí za měsíc.

Nejčastěji se na poradce lidé obracejí s dotazy ohledně akčních produktů nebo sezónních záležitostí, jako je aktuálně servis kotlů.

„Vždy na začátku roku evidujeme zvýšenou návštěvnost na poradenských centrech. Zákazníci řeší požadavky, které například nechtěli řešit přes svátky a odkládali je. Navýšení oproti běžnému provozu je přibližně o 20 procent. Průměrně naši poradci obslouží 2 000 zákazníků měsíčně,“ říká Rudolf Uzlík ze společnosti E.ON Energie, a. s. V letošním roce budou nově poradci také vyjíždět k zákazníkům a pomáhat přímo u nich doma.

Poradenská centra E.ON jsou zákazníkům k dispozici v Brně a Českých Budějovicích. Na obou pobočkách je možné navštívit odborné poradce každý pracovní den. Poradci jsou nápomocni v otázkách odběru elektřiny, zemního plynu, možných úspor, dotací nebo vystavování průkazů energetické náročnosti budov. Též poradí s nákupem auta na CNG (stlačený zemní plyn) nebo elektřinu.

Lidé, kteří raději volí formu on-line poradenství, využívají internetového projektu E.ON Rádce. Tento web sdružuje velké množství odborných článků z oblasti úspor energií, ekologie, alternativní dopravy nebo nových technologií v energetice – „chytré domácnosti”. Součástí webu je rovněž odborné poradenství fungující prostřednictvím e-mailu, který tazatel odešle přímo Rádci. Odborníci na dotaz reagují v co nejkratším možném čase. Provozní doba on-line poradenství je každý všední den od 9:00 do 16:30.

„Obliba E.ON Rádce v posledních měsících velmi roste, evidujeme již 15 000 návštěvníků za měsíc. Nejčastěji jsou nám pokládány dotazy ohledně úspor energií. Během zimního období lidi hodně zajímá vytápění a nyní začátkem roku hlavně nové dotační programy,“ říká Michal Doležel z projektu E.ON Rádce.


E.ON Česká republika, s.r.o.
logo E.ON Česká republika, s.r.o.

Skupina E.ON je tradičním partnerem české energetiky. Na českém trhu působíme od roku 1998. Dodáváme elektřinu 1,2 milionu zákazníků a zemním plynem zásobujeme více než 220.000 zákazníků, a to převážně v jižních Čechách a na jižní Moravě.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.