logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Přijďte se zahřát na výstavu Infotherma do unikátního výstavního přívěsu PION Thermo Glass

Skleněný topný panel nebo dokonce okno, které topí? Na XXIV. ročníku mezinárodní výstavy Infotherma 2017, který se uskuteční ve dnech 23. - 26. ledna 2017 na Výstavišti Černá louka v Ostravě si sami můžete vyzkoušet technologii infratopení nové generace PION Thermo Glass v unikátním výstavním přívěsu.

Reklama

PION Thermo Glass

Teplo, za oknem sníh a výhled na horu Matterhorn – zimní idyla, do které se můžete přenést ve výstavním přívěsu PION Thermo Glass bez ohledu na to, jaké počasí zrovna venku panuje.

„Rozhodli jsme se, že lidem přiblížíme výhody našich topných panelů a oken “v přímém přenosu” tak, aby si to zažili na vlastní kůži,”
komentuje myšlenku vzniku originálního výstavního stánku Jan Horyna, ředitel společnosti Infraline s.r.o. a dodává: „Doufáme, že během výstavy Infotherma bude venku mráz, aby zážitek návštěvníků opravdu stál za to.“

Infratopení PION THERMO GLASS představuje nejmodernější technologii v oblasti vytápění. Nenápadná skleněná tabule vyzařuje infračervené paprsky, které ohřívají přímo osoby nebo objekty a nevznikají tak tepelné ztráty. Oproti konvenčnímu způsobu vytápění dochází k rychlému výškovému vyrovnání teploty – podlaha je vždy teplejší než vzduch v úrovni hlavy a člověk nemá pocit studených nohou. Pocit tepla je zachován i když je teplota okolního vzduchu o cca 2-3 stupně Celsia nižší – právě tyto 2-3 stupně Celsia mohou v zimě znamenat úsporu až 25 % nákladů na teplo.

Věk fosilních paliv skončil, nastupuje věk elektrické energie jako hlavního energetického zdroje budoucnosti. Elektrická energie bude vyráběna mixem obnovitelných zdrojů (vítr a slunce), který bude doplněn velkým podílem jaderných elektráren. Hlavními stavebními materiály budou nejpravděpodobněji kov a sklo. Většina skleněných ploch v moderních stavbách tak může sloužit k vytápění těchto staveb.

Infraline s.r.o. je výhradním dovozcem infratopení řady PION Thermo Glass již od roku 2011. Česká republika se stala evropským centrem společnosti pro prodej, distribuci a servis unikátní technologie Thermo Glass.

Více informací naleznete na www.pion.cz.
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.