logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Datum uzávěrky přihlášek Aquatherm Nitra 2017 se blíží

Již tradičně bude uzávěrka přihlášek 31. října 2016. Firmám přihlášeným do termínu uzávěrky garantujeme největší výběr výstavní plochy pro umístění svých expozic.

Samozřejmě jsme připraveni se s každým zájemcem o účast sejít a zodpovědět otázky ohledně volných ploch, cen, doprovodného programu i dalších požadavků a prodiskutovat možnost optimálního řešení. Přihláškové materiály jsou pro Vás připraveny také ke stažení na webových stránkách veletrhu.

A jaká je aktuální situace příprav veletrhu?

Co jsme si předsevzali platí. Drtivá většina lídrů oboru TZB přijala účast a Aquatherm Nitra bude největší akci oboru v historii. A navíc se všemi novinkami (soutěž pro návštěvníky o osobní automobil, krytý vstup halou F s prostorem pro registraci návštěvníků, QR kódy na výrobcích, aplikace pro návštěvníky zdarma, billboardy v každém městě na Slovensku atd.). Halu M3 plánujeme věnovat vzduchotechnice a klimatizaci a v těchto dnech vedeme intenzivní osobní jednání se zájemci.

80% obsazené výstavní plochy!

To je aktuální situace čtrnáct dní před uzávěrkou. Návštěvníci se již dnes mohou těšit na to nejlepší co obor TZB nabízí jak pro profesionály, tak i pro laickou veřejnost. Již dnes můžete vidět na titulní straně webových stránek veletrhu seznam vystavovatelů v podobě firemních log jednotlivých společností.

Aquatherm Nitra 2017

  • rekordní počet vystavovatelů
  • rekordní velikost výstavní plochy
  • rekordní počet billboardů po celém Slovensku
  • rekordní počet návštěvníků
  • rekordní počet novinek pro návštěvníky
  • rekordní rozsah reklamy v SR i ČR
  • ... i to bude Aquatherm Nitra 2017


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.