logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

E.ON nabízí zákazníkům šetřiče vody za výhodnou cenu. Sníží spotřebu vody o 1/3

Zákazníci společnosti E.ON nyní mezi bonusy určenými pro domácnosti a podnikatele najdou také šetřiče vody Watersavers. Ty mohou snížit celkovou spotřebu vody až o třetinu, uspoří rovněž na ohřevu vody a mají dlouhou životnost 20 let.

Šetřiče vody od českého výrobce E.ON nabízí se slevou 20 %. Díky této slevě a vysoké účinnosti se investice do šetřičů vody Watersavers domácnostem vrátí již za několik měsíců.

Šetřiče Watersavers mají oproti klasickým perlátorům řadu výhod, mezi které patří dlouhá životnost a nízké nároky na údržbu. „Šetřiče rovněž vydrží až 20 let, čehož je dosaženo použitím prvotřídních anti-vápenných materiálů, které zabraňují usazování vodního kamene. Nadstandardně dlouhá je také záruka pět let místo obvyklých dvou,“ vysvětluje Daniel Brom ze společnosti E.ON. Díky použití kroužků je u šetřičů Watersavers možné regulovat průtok vody, což standardní šetřiče neumožňují. Průtok lze nastavit dle potřeby v několika krocích od 4 do 14 litrů za minutu tak, aby dodávka vody vyhovovala místu užití.


Balíček tří šetřičů vody Watersavers E.ON nově nabízí svým zákazníkům po slevě za pouhých 635 Kč. „Balíček obsahuje dva šetřiče na umyvadla a jeden na sprchu s různými závity, které najdou uplatnění v běžné české domácnosti. Podle našich propočtů se jejich kupní cena vrátí už za několik měsíců. Od té doby již začínáte reálně šetřit,“ říká Brom. V případě běžné čtyřčlenné domácnosti se může jednat o úsporu v řádech tisíců korun ročně.

Více informací včetně možnosti objednání balíčku Watersavers najdete na webové stránce www.eon.cz/watersavers.
E.ON Česká republika, s.r.o.
logo E.ON Česká republika, s.r.o.

Skupina E.ON je tradičním partnerem české energetiky. Na českém trhu působíme od roku 1998. Dodáváme elektřinu 1,2 milionu zákazníků a zemním plynem zásobujeme více než 220.000 zákazníků, a to převážně v jižních Čechách a na jižní Moravě.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.