logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Jak získat slevy na energiích za body

Aplikace Yello Active Vám přináší výběr míst pro aktivní trávení volného času, ať už s rodinou, s přáteli, nebo sami. Stáhnout si ji můžete zdarma. Kromě tipů a informací Vám nabízí možnost sbírat body, díky kterým dostanete slevu na energie od Yello Energy.

Za každé z vybraných míst, které navštívíte, získáváte 3 250 bodů, které se rovnají 50 Kč. Body mají neomezenou trvanlivost. Maximální sleva, kterou můžete v jednom roce uplatnit, je 1 500 Kč na ročním vyúčtování ze silové elektřiny nebo komodity plynu. Pokud uplatníte slevu 1 500 Kč, ale cena Vámi spotřebované elektřiny či plynu bude jen 1 000 Kč, zbylých 500 Kč Vám automaticky odečteme z vyúčtování následující rok.


  • Abyste slevu uplatnili, přihlaste se do Moje Yello, kde ji můžete rozdělit mezi jednotlivá odběrná místa.
  • Využívat aplikaci a sbírat body můžete, i když nejste zákazníkem Yello Energy.
  • Pokud k Yello přejdete později, nasbírané body můžete ihned uplatnit.

Zjistěte více o našich výhodách, spočítejte si svoji úsporu online na www.yello.cz nebo nás kontaktujte na zákaznické lince 840 555 777.


Yello
logo Yello

Yello nabízí elektřinu a plyn domácnostem a malým podnikatelům na území České republiky. Yello sází na jednoduchost. Čitelné obchodní podmínky bez chytáků bereme jako samozřejmost. Každý zákazník může spravovat svůj účet on-line pomocí portálu Moje Yello. ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.