logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Běh "Barvám neutečeš" s aplikací Yello Active v Budějovicích a Olomouci

"Barvám neutečeš" je sice běžecká akce, ale o čas nejde. Celý běh je nabitý dobrou energií a letos i žlutou barvou. "Barvám neutečeš" má velice podobné hodnoty jako my v Yello a proto jej zapojujeme i do naší aplikace Yello Active.

Yello a Barvám neutečeš společně v Budějovicích a Olomouci!

Děti i dospělí, mladí i staří, jednotlivci, skupiny či rodiny s dětmi - zúčastnit se může opravdu kdokoliv! Stačí jediné, vyrazit na trasu dlouhou 5km během či chůzí a nechat se při tom v pěti barevných zónách zasypat barvami. Máme rádi Olomouc a České Budějovice, právě tam narazíte na barevnou zónu. Na místě potkáte i přímo lidi, kteří v Yello Energy pracují, manažery i operátory, tak pokud budete mít chuť, přijďte si s námi promluvit.

"Barvám neutečeš" je sice běžecká akce, ale o čas nejde. Celý běh je nabitý dobrou energií a letos i žlutou barvou. Jde především o zábavu a dobře strávený čas s celou rodinou. Běh "Barvám neutečeš" má velice podobné hodnoty, jako my v Yello a proto jej zapojujeme i do naší aplikace Yello Active.

Registrace na www.barvamneuteces.cz/registrace.



Yello
logo Yello

Yello nabízí elektřinu a plyn domácnostem a malým podnikatelům na území České republiky. Yello sází na jednoduchost. Čitelné obchodní podmínky bez chytáků bereme jako samozřejmost. Každý zákazník může spravovat svůj účet on-line pomocí portálu Moje Yello. ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.