logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Výhodné pojištění pro členy CTI ČR

Na základě dohody se společností Allianz pojišťovna, a.s., k příležitosti Roku řemesel 2016 nabízí Cech topenářů a instalatérů svým členům zajímavý benefit.

Allianz pojišťovna Vám nabízí pojištění ušité přímo na míru
  • Splnili jste si sen a začali podnikat?
  • Nemyslete jen na výsledek, ale i na rizika, která toto zaměstnání přináší.
    Tím největším je odpovědnost za škody způsobené při podnikání třetím osobám. Proto se v této věci Allianz pojišťovna rozhodla podpořit Vás, topenáře a instalatéry registrované v Cechu topenářů a instalatérů České republiky.
K příležitosti roku řemesel Vám tak ráda poskytne kvalitní pojištění.

„Není rozhodující, zda jste velká firma, nebo podnikáte jako osoba samostatně výdělečně činná, vždy k Vám budeme přistupovat individuálně a s maximální snahou ochránit – tedy pojistit Vaše podnikání,“ popisuje důvody, proč si vybrat právě Allianz pojišťovnu, vedoucí týmu Andrea Březnová.

Rizika spojená s prací topenářů a instalatéru Allianz pojišťovna velmi dobře zná, proto se můžete spolehnout na odbornou spolupráci, profesionalitu a největší možnou vstřícnost.
Kromě pojištění odpovědnosti si můžete sjednat i pojištění Vašeho nářadí a vybavení nejen v sídle firmy, ale i v místech zakázek. V případě, že často necháváte věci související s podnikáním ve Vašem vozidle, dostává se Vám možnost pojistit také je.

Co všechno zahrnuje pojištění odpovědnosti za škody u Allianz?
  • Škody na pronajatých nemovitostech
  • Regresy zdravotních pojišťoven pro případy, že bude způsobena škoda na zdraví a zdravotní pojišťovna by po Vás nárokovala náklady spojené s léčením poškozeného
  • Škody na věcech převzatých a užívaných
  • Škody na věcech zaměstnanců


Pobočka pojišťovny Allianz v OC centru Campus Square, Ing. Andrea Březnová, campus.brno@iallianz.cz, www.allianzbrno.cz


Cech topenářů a instalatérů ČR
logo Cech topenářů a instalatérů ČR

Odborné vzdělávání, kurzy a odborné publikace. Tvorba a vydávání odborných publikací Topenářské příručky, Topenářských svazků (TS) a Topenářských pravidel (TP) a cechovního časopisu pro tepelnou techniku a instalaci pod názvem CTI INFO. Účelem a cílem ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.